ساج سفری کد 60


نقد و بررسی اجمالی

ساج یکی از وسایل پخت نان سنتی در ایران می باشد با این وسیله میتوانید نان های سنتی را خودتان به آسانی درست کنید قطر آن 60 سانت می باشد

نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته میشود. این نان به گونه و اندازههای مختلف در میان مردم آذربایجان، کردستان ، کرمانشاه، لرستان، ایلام و خوزستان پخته میشود.
ویژگی های تنور نان پز صنعتی و خانگی. قابلیت تهیه ی ساندویچ و اسنک برای صبحانه ، نهار و شام. قابلیت پخت انواع نان های عربی ، مدیترانه ای و ایتالیایی و ایرانی محلی. سهولت در شستشو. لایه ی کاملا نچسب. سهولت استفاده. قابل استفاده در منازل می باشند و می تواند نان سنتی داغ و تازه را تولید نماید. از دیگر امکانات این دستگاه احتیاج نداشتن به سیستم تهویه است.این دستگاه مناسب رستورانها وغذا خوری ها هم می باشد که مایل هستند به مشتری هایشان نان داغ ارائه نمایند

ادامه مطلب

مشخصات فنی

مشخصات اجاق

  • وزن

    1000 گرم
  • نوع سوخت

    زغال

  • مناسب برای

    چهار نفره

  • سایر توضیحات

    دست ساز


  • قلمکاری های موجود روی سطح از چسبیدن نان به سطح جلوگیری میکند

  • ساج گازی و هیزمی و زغالی مخصوص پخت انواع نان و غذا

  • قابل استفاده از گاز خانگی و گاز سیلندر

  • جنس ساج: ورق مقاوم گالوانیزه براق (ضد زنگ زدگی)

  • وزن کم و راحتی قابل حمل

  • قابل استفاده برای سرخ کردن ماهی بدون روغن

  • قابل استفاده برای پخت و پز غذا در طبیعت

  • روش طبخ سنتی و نوستالژی

  • قابل شستشو و بدون زنگ زدگی

  • پخش حرارت یکسان

  • مناسب برای کوهنوردی، صخره نوردی،و طبیعت گردی

  • دارای گودی مناسب برای پخت غذا

مشخصات ظرف غذا

  • ابعاد

    60x60x10 سانتی‌متر
  • جنس

    فلز

  • دستگیره

    دارد

  • کیف

    ندارد



گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا

امکان تحویل اکسپرس – پشتیبانی 7 روزه- 24 ساعته – امکان پرداخت در محل-ضمانت اصل بودن کالا- 7روز ضمانت بازگشت وجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *